La violència masclista i les RSS

L'ICD facilita la recepció d'informació actualitzada sobre les actuacions del Govern contra la violència masclista a través d'RSS


L'Institut Català de les Dones ha posat en marxa dos RSS que permeten disposar d'informació actualitzada sobre les notícies i les dades estadístiques relacionades amb la lluita contra la violència masclista que es publiquen al web de l'Institut Català de les Dones, on es recull l'actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya en aquest àmbit. L'objectiu és facilitar el seguiment al moment d'aquesta informació a les persones, les entitats i les institucions involucrades en la lluita contra aquesta xacra.

Amb la creació dels dos RSS sobre els continguts de violència masclista, que se sumen al que ja existeix a l'apartat general de notícies de l'ICD, es facilita que qui es doni d'alta rebi de forma automatitzada les notícies, les dades estadístiques cada cop que s'actualitzen, així com els condols governamentals en els casos d'homicidi per aquesta causa cada cop que generin.
 
L'Institut Català de les Dones és l'òrgan que lidera i coordina les actuacions del Govern en favor de la igualtat d'oportunitats entre les dones i els homes, que inclou la lluita contra la violència masclista. La lluita contra aquesta xacra és una prioritat pel Govern, qui té el compromís de destinar els recursos necessaris per a la coordinació, la prevenció, la detecció, l'atenció i la recuperació de les dones que es troben en una situació de violència masclista i els seus fills i filles. 

Com seguir una RSS?

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article