Barcelona obrirà dos centres d'allotjament per a famílies en situació d'urgència social

Tots dos centres sumen una oferta de 66 apartaments familiars


La pèrdua de l'habitatge per part d'algunes famílies que no poden pagar-ne el lloguer o la hipoteca és un problema creixent, davant el qual el Govern municipal ha intentat respondre, des de l'inici de l'actual mandat, amb mesures com la intervenció directa del consistori en els processos de desnonament o l'augment de les partides d'ajuts per a famílies en situacions d'emergència.

De fet, abans d'acabar aquest any 2012 Barcelona disposarà de dos centres d'allotjament temporal per a famílies en situació d'urgència social, que en total sumen 66 apartaments familiars, ubicats als terrenys de l'antiga caserna de Navas de Tolosa i a al carrer de Londres amb Villarroel.
 
"Estem en una crisi que afecta de manera greu les famílies i que cada cop fa més necessària la intervenció dels poders públics. Des que sóc alcalde m'he proposat treballar per les famílies més vulnerables", ha explicat l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha afegit que "no hi ha res pitjor per a una família que no tenir un lloc on viure".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article