Arriba a Granollers la II cursa solidària amb les persones amb malalties mentals

Benito Menni CASM organitza l'edició de la trobada que l'any passat va reunir 400 participants


Dins del conjunt d'activitats celebrades al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental, el Complex Assistencial Benito Menni, gestionat per Germanes Hospitalàries, ha organitzat una cursa solidària que tindrà lloc pels carrers de Granollers el diumenge 30 de setembre, a partir de les 11 del matí. Es tracta d'una iniciativa que pretén sensibilitzar la població amb la problemàtica de les malalties mentals i millorar el coneixement d'aquestes malalties dins la comunitat, així com disminuir l'estigma que s'associa als trastorns mentals.

Sota l'eslògan Avancem junts!!!, la II Cursa Solidària Germanes Hospitalàries-Benito Menni tindrà un recorregut de 10 quilòmetres al voltant del Parc Fluvial de Granollers, amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme municipals. “Aquesta iniciativa va sorgir amb la voluntat de sensibilitzar la població sobre la malaltia mental –que encara és una gran desconeguda– en un acte que combinés esport i diversió en un ambient familiar”, explica la doctora Belén Gías, del comitè organitzador. “L'esport és una de les millor formes d'inserció social i una pràctica molt recomanable per a persones que pateixen una malaltia mental”, afegeix. La cursa està oberta a tothom qui hi vulgui participar sigui corrent, o bé, a peu. A més de l'activitat esportiva, es farà una botifarrada final i hi haurà un servei d'animació infantil amb castells inflables. 
 
La II Cursa de Germanes Hospitalàries-Benito Menni compta, a més, amb el suport d'altres entitats de la zona, com l'Ajuntament de Granollers i empreses que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa. “En la passada edició la cursa va ser tot un èxit amb prop de 400 participants. Enguany esperem assolir una major participació i que sigui un dia on la nostra capital de comarca esdevingui referència i escenari commemoratiu per a les persones amb problemes de salut mental”, assenyala el doctor Emilio Rojo, responsable dels dispositius de Benito Menni de l'Àrea del Vallès Oriental.
 
Per més informació i inscripcions podeu fer clic aquí o aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article