El Palau Blaugrana acull el fi de festa de la XV Marxa Special Olympics Catalunya

L'esdeveniment ha reivindicat la millor integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l'esport


Aquest diumenge s'ha celebrat la XV Marxa Special Olympics Catalunya que, un any més, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i ha acabat al Palau Blaugrana amb una gran festa lúdica. La caminada popular s'ha iniciat a plaça Maria Cristina de Barcelona i ha servit per reivindicar una millor integració a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l'esport.
 

A la festa celebrada al Palau, que ha comptat amb la presència del vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, la directiva del FC Barcelona, Pilar Guinovart, i del patró de la Fundació FC Barcelona, Enric Roca, s'hi han entregat els quarts Premis Nacionals Special Olympics que enguany han guardonat, entre d'altres, les ciutats de Vilanova i la Geltrú i Barcelona per haver acollit el 1992 els Jocs Special Olympics i, dues dècades més tard, el 20è aniversari d'aquest esdeveniment.
 
L'equip juvenil de la secció d'hoquei patins del FC Barcelona també ha tingut un paper destacat en aquest acte lúdic, ja que ha disputat un partit d'hoquei interior, disciplina adaptada per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb un equip d'integrants de Special Olympics.
 
El FC Barcelona s'ha sumat doblement a aquesta causa amb la incorporació, aquesta setmana, del porter de l'equip d'hoquei patins, Aitor Egurrola, com a nou padrí de Special Olympics Catalunya.

[foto d'arxiu]

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article