Sant Tomàs organitza el 4t concert solidari

La recaptació es destinarà al servei de formació i inserció laboral Eina

El pròxim dissabte 26 de gener a les 7 de la tarda la primera sessió i a les 10 de la nit la segona sessió, i fins a les dues de la matinada, tindrà lloc a la sala alternativa de concerts Pasternak de Vic, un concert solidari organitzat per l'Associació Sant Tomàs. Fins a un total de 9 grups col·laboren de forma desinteressada en aquest concert que ja celebra la seva quarta edició. En anys anteriors grups com Roger Mas, La porta dels Somnis, Nyandú, Very Pomelo, Cesc Freixas, Rauxa, The Mamzelles o les Tietes Queques entre d'altres van col·laborar en els concerts organitzats per la compra d'una furgoneta adaptada per Riudeperes, el finançament del lleure i l'esport que realitza el Club Car i per un nou centre de desenvolupament infantil i atenció precoç Tris Tras.
 
 
 

Per aquest any, l'Associació ha aconseguit reunir grups i cantautors de diferents estils com Xevi Comas, Aspergilus, Earth Angels, Núria Graham, Blaumut, Extra-T Rastes, Relamido's, Se atormenta una vecina i La Bundu Band. Responsables tots ells de fer gaudir al públic assistent a la Sala Pasternak el proper  26 de gener i amb l'objectiu comú d'obtenir diners per al servei de formació i inserció laboral Eina.
 
Eina és un servei de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual a les empreses d'Osona, creat el 1992 amb la finalitat és facilitar els suports necessaris perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin accedir i mantenir un lloc de treball a l'empresa. Actualment dóna servei a 200 usuaris.
 
En l'àmbit de la formació es realitzen cursos de formació laboral per preparar a les persones a incorporar-se al món del treball. També es porten a terme cursos de formació continuada per a treballadors a fi que millorin la seva autonomia personal i gaudeixin del seu temps lliure. En el procés d'inserció laboral, es dóna suport en tot el procés, tant a la persona com a l'entorn de treball.
 
Durant aquest últim any però, els serveis de formació i inserció laboral de Catalunya, com Eina, han vist com el dret a una feina de les persones amb discapacitat perillava. El finançament s'ha reduït fins a tal punt que no s'ha pogut realitzar cap curs de formació per facilitar l'entrada al món laboral de les persones amb discapacitat. També s'ha vist afectat el seguiment de les persones que ja estan treballant en una empresa ordinària.
 
L'Associació Sant Tomàs espera que aquesta vegada la sala es torni a omplir com les tres edicions anteriors. El Concert obert a tothom (a la sessió de les set de la tarda és per a tots els públics), té un preu de l'entrada de 8 euros anticipada i 10 a taquilles. Hi haurà servei d'entrepans per poder seguir les dues sessions.
 
Les entrades es poden comprar a partir de dimarts 22 a la Martulina Divina, la Jazz cava, a les oficines centrals de l'Associació Sant Tomàs de Vic, a les peixateries Povedano o online a partir del dia 17 a http://www.salapasternak.com . També al web de l'entitat es podran fer aportacions esporàdiques per col·laborar amb l'acte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article