El Rotary Club de Terrassa lliura gairebé 3.500 euros a El Rebost

Els diners es van recollir en el concert de Nadal, amb aportacions dels socis i es destinaran als col·lectius més vulnerables


El Rotary Club de Terrassa ha lliurat a El Rebost -un projecte de millora en l'atenció que es presta a les persones més vulnerables de la ciutat- un taló de 3.471€ amb la finalitat que aquests diners serveixin per la compra dels aliments (aproximadament unes 3 tones de productes bàsics), que ells considerin que siguin més necessaris. Els diners es van recollir amb la venda d'entrades pel concert de Nadal i una aportació voluntària que han fet tots els socis de l'entiat. 
 

Durant els darrers anys, els diners es destinaven a alguna acció solidària internacional però atesa l'actual situació de la nostra societat el Rotary Club ha cregut més adient dedicar-los a pal·liar una mica la delicada situació dels qui més estan patint les conseqüències d'aquesta llarga crisi
 
Què és El Rebost?
 
El Rebost és un projecte de millora en l'atenció que es presta a les persones més vulnerables de Terrassa, oferint un suport en la cobertura d'una necessitat tant bàsica com és l'alimentació. La funció principal d'El Rebost és la de distribuir aliments entre les persones més necessitades de la ciutat, a través d'uns lots bàsics d'entrega periòdica o puntual, i que contenen aliments que serveixen de suport a la dieta bàsica de les persones.
 
Qui en forma part?
 
El Rebost és un projecte nascut al 2011 i fundat per les entitats socials de la ciutat: ACAU, Càritas, Creu Roja, Fundació Busquets i Gent Solidària. La Creu Roja gestiona i coordina juntament amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa.
 
A qui dóna servei?
 
A aquelles persones a títol individual, famílies o un o unitats de convivència que facin demanda del servei, que n'acreditin la necessitat, i que tinguin els recursos necessaris per poder cuinar els aliments que se'ls proporciona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article