La VIII Trobada de Formació d'Escoltes Catalans reunirà 400 joves a Les Corts

Incidència social del moviment escolta i cooperació seran les dues temàtiques


La Trobada de Formació d'Escoltes Catalans arriba a la seva 8a edició, consolidada com un dels principals espais formatius de l'associació. Serà a Les Corts (Barcelona) el 2 i 3 de març i s'hi donaran cita 400 joves caps escoltes (monitors voluntaris) dels 40 agrupaments escoltes de l'associació d'arreu del país. 

Aquest 2013, la trobada abordarà l'impacte del moviment escolta en el seu entorn  i en la pròpia persona. Com ens marca pertànyer a l'escoltisme? I a la comunitat a la qual pertanyem, com es nota la presència d'un agrupament escolta? I a nivell de país, quina incidència té el moviment? L'objectiu és que els caps reflexionin al voltant dels aprenentatges que posseeix l'escoltisme per enfortir la incidència de la persona en el seu entorn i per fer-la protagonista en el seu propi desenvolupament. 
 
Diumenge compartirem la visió sobre Cooperació per al desenvolupament des del punt de vista d'EC. L'associació treballa actualment en tres projectes de Cooperació – Senegal, Sàhara i La Murga, que té lloc a Barcelona i Lleida. Aquesta ha estat una temàtica molt treballada per Escoltes Catalans des de la dimensió internacional i des del coneixement i treball de les desigualtats socials. 
 
L'AE El Pi de Les Corts, amfitrió
 
L'Agrupament Escolta (AE) El Pi de Les Corts serà l'amfitrió d'aquest VIII Trobada de Formació. Entre les seves tasques, es troba organitzar una festa que tindrà lloc la nit de dissabte per a tots els assistents; així com vetllar per la coordinació dels espais. La majoria de sessions de treball tindran lloc al Centre Cívic Pere Quart, l'IES Les Corts i el Centre Cultural Auditori Les Corts. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article