Les dones d'avui dia, en exposició

'Ser dona. Avui.' podrà visitar-se fins l'1 de setembre i s'inaugura coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora


Quins canvis es van produint en la vida d'una dona? Quina posició social tenen les dones d'avui dia? De quina forma les innovacions científiques i mèdiques han contribuït a l'assumpció per part de la dona dels nous reptes personals i els nous rols socials? 'Ser Dona. Avui' és una exposició que pretén donar resposta a totes aquestes qüestions a la vegada que també pretén exhibir algunes claus per comprendre's millor, per cuidar-se i per prendre decisions. La Fundació Dexeus Salut de la Dona en col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona, la Diuptació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i el Port de Barcelona han organitzat aquesta exposició que romandrà oberta des del 8 de març (Dia Internacional de la Dona Treballadora) fins l'1 de setembre d'enguany. 
 

Per què una exposició sobre la dona? Des de la Fundació Dexeus Salut de la Dona asseguren que poden donar "més de 4.000.000.000 de motius per promoure una exposició sobre la dona; tants com dones hi ha al món actualment. Perquè cadascuna d'elles amaga una història única que mereix ser explicada com a prova de la seva capacitat d'adaptació als canvis i d'assumpció de reptes més que destacables." 
 
'Ser Dona. Avui' és un homenatge a totes les dones a través d'un compendi de realitats exposades de viva veu per testimonis de dones reals. Una exposició en què les dones reflexionen sobre els canvis socials i sobre com les noves possibilitats científico-mèdiques els obren noves oportunitats.
 
Aquesta exposició planteja algunes de les preguntes que sempre ens hem fet sobre la dona i la seva salut, i moltes de les respostes que al llarg dels anys hem aconseguit obtenir. Avui, la dona continua essent la nostra raó de ser i tenir cura de la seva salut en totes les facetes de la seva vida, el nostre objectiu.
 
L'exposició 'Ser Dona. Avui' és la nostra gran aposta per la socialització de la ciència, la nostra aposta pel coneixement compartit i l'accés a la informació. És un plaer per a nosaltres invitar-vos a compartir aquest viatge a través de la vida i la salut de la dona. Avui.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article