El Parlament participa en una nova campanya de donacions del Banc de Sang i de Teixits

A Catalunya cada dia calen mil donacions per atendre les necessitats dels malalts


El Parlament participa avui en una nova campanya de donacions del Banc de Sang i de Teixits (BST). La presidenta, Núria de Gispert, acompanyada del conseller de salut, Boi Ruíz, i del president de la comissió de salut, Albert Batet, ha rebut aquest matí en audiència el director de la divisió de sang del BTS, Lluís Puig, i el director gerent del banc, Enric Argelagués, amb qui ha saludat els professionals que durant tot el dia atendran els donants a la sala 3 del palau. La campanya de recollida, adreçada als diputats, al personal que treballa a la cambra i als periodistes que desitgin participar-hi, ha començat a les nou del matí i s’allargarà fins a dos quarts de set de la tarda.

La cambra fa anys que se suma a les campanyes de donació del Banc de Sang i de Teixits coincidint amb la celebració d’una sessió plenària.
 
Es calcula que a Catalunya cada any calen mil donacions per atendre les necessitats dels malalts. Qualsevol persona que tingui bona salut, sigui major d’edat, pesi més de cinquanta quilos, i si és dona, no estigui embarassada, en pot donar. Cada una de les donacions que es facin avui poden beneficiar tres persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Henry
1.

Ull! Cada dia calen 1000 donacions. No pas cada any, com diu el text:
www.donarsang.gencat.cat

  • 0
  • 0

Comenta aquest article