Gastronomia i solidaritat s'uneixen en un espectacle protagonitzat per Ferran Adrià

La iniciativa, única a nivell mundial, vol sumar esforços per donar suport al Casal dels Infants


El xef Ferran Adrià; Toni Soler, president de Minoria Absoluta, i Lluís Prats, vicepresident del Casal dels Infants, han presentat aquest dilluns al matí ‘Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari’, un espectacle gastronòmic i solidari que vol sumar esforços per donar suport al Casal dels Infants.  També han assistit a la presentació Mey Hofmann i Christian Escribà que, juntament amb l’Albert Adrià, Carles Gaig, Joan Roca, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany, pujaran a l’escenari de L’Auditori el 9 de juny per superar els reptes culinaris que infants i joves del Casal els proposaran en directe. 
 

La idea de ‘Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari’ va néixer de la voluntat d’ajudar, i així ho ha recordat Ferran Adrià, que va voler focalitzar el projecte per donar suport al Casal dels Infants, un projecte gran que pot ajudar de veritat, amb un acte innovador. 
Adrià ha rebelat que l’espectacle s’adreça a tots els públics i serà l’oportunitat de veure una fusió de cuina i màgia de la mà dels millors xefs. 
 
L’espectacle compta amb un concurs de receptes que s’ha posat en marxa amb el suport de La Vanguardia. El 9 de juny es donaran a conèixer els guanyadors d’aquest certamen. Els 10 finalistes tenen premi, i el guanyador podrà conèixer el Ferran Adrià i assistir al rodatge del programa ‘Polònia’.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article