A l'estiu, 'La fam no fa vacances'

Comença la campanya de recollida d'aliments bàsics


Aquest dissabte es posa en marxa la campanya d'estiu de recollida d'aliments bàsics 'La fam no fa vacances', impulsada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya i amb l'objectiu de fer arribar aliments a les persones més necessitades durant aquests mesos. El tret de sortida serà demà a partir de les 11 del matí al passeig Marítim de la Barceloneta, a Barcelona. Amb un esdeveniment en el què Nocilla confeccionarà un entrepà solidari de 3 quilòmetres de longitud que aspira a batre el rècords Guinness a l'entrepà més gran del món. Una part d'aquest entrepà es donarà a entitats col·laborades del Banc i, a més, Nocilla farà una donació de 25.000 quilos d'aliments al Banc dels Aliments de Barcelona. A l'acte hi assistiran Jordi Peix, fundador i vicepresident del Banc dels Aliments de Barcelona; Àngel Miret, gerent de l'àrea de qualitat de vida, igualtat i esports de l'Ajuntament de Barcelona; representants de Nocilla i els actors, Àlex Monner i Joana Vilapuig, de Polseres Vermelles.
 

Altres activitats programades
 
El mateix 1 de juny, l'Orquestra Simfònica del Vallès aprofitarà la celebració del concert
I Love Andrea Motis!! & Joan Chamorro Group per organitzar una recollida d'aliments al hall del Palau de la Música.
 
També l' 1 de juny, l'Agrupament Escolta i Guia Montserrat-Xavier es mobilitzarà i recollirà aliments bàsics de llarga durada al barri d'Hostafrancs, sumant-se així a la campanya de recollides locals. Els aliments es destinaran a una entitat benèfica del mateix barri.
 
De l'1 al 15 de juny El Casal Gent Gran d'Horta, del carrer Feliu i Codina 37,  aprofitant el seu festival de final de curs, recolliran aliments bàsics que seran entregats a una entitat de la xarxa del Banc dels Aliments.
 
Els diari EL PUNT/AVUI, a partir de l'1 de juny, a la seu del diari a Girona, a la Farinera (Santa Eugènia, 42), i també a la de Barcelona, al carrer Tàpies, 2, instal·larà  un punt de recollida d'aliments obert a tothom. Demanaran, sobretot, productes amb un alt valor nutritiu com ara llegums secs, oli, llet, conserves de peix, arròs, pasta i també aliments infantils.
 
L'Associació Estació Nàutica dins de la Fira Temàtica del Mar, els dies 1 i 2 de juny, habilitarà un espai de recollida d'aliments.
 
El 3 de juny, Zurich Assegurances impartirà dues classes d'spinning, per participar s'hauran d'aportar 3 quilos d'aliments per persona. El lloc el CEM Marítim Barceloneta i l'hora, a les 18h i a les 19h
 
Grupo Planeta, també se sumarà a la campanya organitzant una recollida d'aliments entre els seus empleats a la seu de la companyia a Barcelona, a partir del 3 de juny, i duplicarà els quilos aportats pels treballadors. 
 
Del 3 al 28 de juny, a l'Alt Empordà, Albera Salut, instal·larà punts de recollida a 14 consultoris.
 
Els estudiants de l'escola de Hosteleria CETT organitzaran una recollida d'aliments a la seu del seu centre educatiu. L'Escola Tècnic Professional Xavier també farà u recollida coincidint amb la fi de curs el proper 7 de juny.
 
L'Engidiada d'enguany, del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Girona, el 7 de juny, aprofitarà l'esdeveniment per recollir menjar.
 
Del 10 al 16 de juny TV3 i Catalunya Ràdio faran recollida d'aliments bàsic i infantils a les seves seus.
 
El 15 de juny la banda de jazz Diorama farà un concert solidari al Centre Cívic La Sedeta
 
El Motarys Club- Nòmades farà una trobada de motoristes diumenge  16 de juny a Esplugues de Llobregat per aconseguir també el màxim possible d'aliments. El mateix 16 de juny, concentració motera solidària a Lloret de Mar.
 
El mateix 16 de juny els Amics Pota Blava celebraran una recollida d'aliments amb un musical homenatge a ABBA.
 
Danone se sumarà en la recta final de la campanya amb una recollida entre tots els seus empleats més una aportació de 25.000 quilos de productes per part de la companyia.
 
El Col·legi de Periodistes de Girona organitzarà recaptes d'aliments a totes les activitats que té previstes durant el mes de juny.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article