Una casa rural ofereix estades de franc a famílies en atur

La Masia Rural de Sant Grau de Navès (Solsonès) ofereix estances gratuïtes de 2 a 4 dies durant el juliol.


La Carme Pacheco i l'Alfons Ballarà, propietaris de la Masia Rural de Sant Grau a Navès han decidit impulsar una iniciativa solidària amb les famílies en atur perquè puguin gaudir d'uns dies de vacances amb els fills de manera gratuïta. Aquest mes de juliol ofereixen estances de 2 a 4 dies a un dels allotjaments dels quals disposen. En funció de la demanda, es paltejaran allargar l'oferta també al mes d'agost.

Les condicions per gaudir d'aquestes estades és que la família porti a l'atur més d'un any, i tinguin 2 o 3 fills a càrrec, així com també algun avi. Cal aportar la documentació que acrediti estar a l'atur. 
 
La Masia Sant Grau està al poble de Navès, de la comarca del Solsonés. Els propietaris regenten aquest negoci rural des de 1989 i les quatre cases de les quals disposen estan perfectament equipades amb dispositius electrònics i electrodomèstics i wifi gratuït. A pocs mestres de la casa, també hi ha una zona infantil amb piscina, barbacoa, zona de parc, ludoteca, biblioteca i zona esportiva.
 
Per a més informació sobre les instal·lacions, podeu visitar la seva web.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article