Ferran Adrià protagonitza un llibre per recaptar fons pel Casal dels Infants

La publicació repassa la trajectòria del cuiner català per una causa solidària


Aquest dimarts dia 10 de setembre, dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc la presentació del llibre infantil 'Ferran Adrià. De gran vull ser… cuiner!' que repassa la trajectòria vital i professional del gran cuiner català. Els beneficis aconseguits amb la venda d'aquest llibre es destinen íntegrament al Casal dels Infants, entitat que el mateix Ferran Adrià, com a protagonista de la història, ha triat com a causa solidària.

Ferran Adrià, ambaixador del Casal, és conscient de la situació vulnerable que pateixen moltes famílies al nostre país i des de fa temps està compromès en la lluita contra la pobresa infantil. La seva relació amb el Casal es remunta a l'organització del projecte la Tapa Solidària el 2011 (enguany tindrà lloc una tercera edició) i, més recentment, amb la celebració el passat mes de juny de l'espectacle humorístic i gastronòmic 'Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari'.
 
Des del seu naixement, l'Editorial Efadós té la voluntat de recuperar i difondre el patrimoni cultural de Catalunya. Es tracta d'una empresa editorial independent, aposta per la qualitat dels seus continguts i dissenys. Efadós disposa d'un ampli catàleg de col·leccions que comprèn la història gràfica, l'assaig, l'humor, la literatura infantil i els àlbums il·lustrats de gran format.
 
La col·lecció Llibre Solidari, ideada i dirigida per l'Editorial Efadós, recull contes il·lustrats basats en la trajectòria vital de diferents personatges rellevants de la societat catalana. Aquests personatges esdevenen els protagonistes de les històries infantils, que seran escrites i il·lustrades per un escriptor i un il·lustrador professionals seleccionats per l'editor. Aquesta és una col·lecció amb finalitats solidàries: els beneficis de l'obra es destinen a una causa solidària escollida pel mateix personatge.
 
La suma d'esforços és transformadora
 
La pobresa amenaça 1 de 4 infants al nostre país. La crisi pot tenir conseqüències irreversibles en el seu futur, en el nostre futur. Al Casal cada vegada estem més convençuts que les dificultats es combaten sumant més complicitats encara. Gràcies a la suma d'esforços cerquem oportunitats per als infants en risc. Som moltes persones que cada dia ens comprometem amb més de 5.900 infants i les seves famílies: fent-los costat, sostenint-los, transformant la seva realitat en oportunitats i esforç per seguir endavant, per sortir-se'n malgrat tot.
 
Al Casal volem donar aquesta esperança. Invertim en la igualtat d'oportunitats de molts infants en risc, i no ho fem sols. Ho fem amb la complicitat de moltes persones que ens movem pel canvi social, per la igualtat d'oportunitats i per construir un futur millor des de l'acció, fent del lema de l'entitat - 'Persones per persones' - una realitat, generant iniciatives solidàries com la de l'editorial Efadós i en Ferran Adrià.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article