Una exposició d'art commemora el Dia Mundial de la Salut Mental a Granollers

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers col·labora amb l'Institut Celestí Bellera en aquest projecte artístic


Usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Granollers, gestionat per Benito Menni CASM de Germanes Hospitalàries, han col·laborat amb els alumnes de primer de batxillerat artístic de l'IES Celestí Bellera en un projecte d'art que es presentarà pròximament al públic. En concret, la mostra està constituïda per un total de 12 obres pictòriques que es podran veure des d'aquest dilluns fins el 21 d'octubre al centre cívic Can Bassa de Granollers amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre).

Per a dur a terme aquest projecte es van organitzar set grups, segons les preferències temàtiques de cadascun dels participants (natura, alegria, por, esperança, etc.). Cada grup estava constituït per dos usuaris del Servei i tres o quatre alumnes de l'Institut.
 
“El resultat d'aquesta experiència ha estat molt satisfactori per a ambdues parts i el fruit és una mostra artística realment interessant”, explica Belén Gías, psiquiatra i coordinadora de l'Hospital de Dia i del Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers. Segons Gías, accions com aquesta tenen especial rellevància, ja que contribueixen a normalitzar i a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article