La Taula d'entitats del Tercer Sector es mou contra la pobresa

L'entitat prepara l'Acte Institucional del Dia Internacional contra la pobresa que tindrà lloc el proper dijous 17 d'octubre.


Per quart any consecutiu, la Taula d’entitats del Tercer Sector organitza un acte Institucional en motiu del dia Internacional Contra la Pobresa que se celebrarà el dijous 17 d'octubre. Enguany, l’acte compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d’ONG pel Desenvolupament, Pau i Drets Humans.  L’acte se celebrarà al C.A.T de Gràcia i comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, Àngels Guiteras, presidenta de la Taula de Tercer Secto social i Míriam Acebillo, presidenta de la Federació Catalana d’ONG pel Desenvolupament Pau i Drets humans.

Durant l’acte, el periodista de Catalunya Ràdio, Xavier Graset moderarà el Diàleg ‘La lluita contra la pobresa local i global avui a Catalunya’ en el qual hi intervindran Josep Oliver, catedràtic d’Economia a la UAB i Gabriela Serra, membre d’Entrepobles i expresidenta de la FCONGD. L’acte es clourà amb una actuació dels músics Jordi i Ferran Savall.

Per la Taula del Tercer Sector el moment polític, econòmic i social que viu el país ens obliga a ser més solidaris amb els col·lectius més vulnerables, i a fer visible i reconèixer la tasca de les entitats que els atenen.

És imprescindible inscripció prèvia aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article