1a Trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista

SOS Racisme i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) volen crear una xarxa que uneixi a les associacions juvenils en la lluita contra el racisme.


Avui 30 de novembre a l’Espai Jove La Fontana tindrà lloc la 1a Trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista de Barcelona. Una trobada impulsada per SOS Racisme i el propi Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que servirà a més a més, per declarar La Fontana com a Espai Lliure de Racisme.

La proposta neix de l’impuls de  SOS Racisme i el CJB per generar una xarxa que, sense voler ser un espai més de trobades formals, uneixi a les associacions juvenils en la lluita contra el racisme, on aquestes comparteixin un mateix segell, on trobin recursos per a treballar internament, i des d’on es pugui donar resposta a aquells esdeveniments de caire racista, xenòfob o discriminatori que es produeixen als nostres barris i al conjunt de la ciutat.

Aquesta serà la primera trobada on es definiran les accions a desenvolupar, l’estratègia a seguir i les bases de la proposta però també comptarà amb un acte públic que tancarà la trobada amb la proclamació de l’Espai Jove La Fontana com a Espai Lliure de Racisme.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article