El Departament de Benestar Social i Família convoca les subvencions per a entitats

Les entitats, que podran presentar les sol·licituds fins el 20 de març.


Les entitats, que podran presentar les sol·licituds fins el 20 de març, poden optar a les línies de subvencions per a activitas i projectes d'entitats en els àmbits de família, infància i adolescència, immigració, serveis socials, LGTB i civisme, participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

El Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats que desenvolupin activitats i projectes en diferents àmbits que són matèria del Departament. Les persones intessades podran presentar les sol·licituds fins el 20 de març d'enguany.

Pel que fa a les línies de subvencions que es convoquen, aquestes són:

Subvencions a entitats per a activitats i projectes de caràcter cívic, de participació ciutadana i de promoció del voluntariat.
Subvencions a entitats per al manteniment de programes de serveis socials.   
Subvencions a entitats per a programes i activitats d'integració social de persones estrangeres immigrades i catalanes retornades .
Subvencions a entitats per a programes en matèria de família i de lluita contra els maltractaments, la violència masclista i la violència familiar i de promoció de la gent gran activa.    
Subvencions a entitats per a programes en matèria d’infància i adolescència .  
Subvencions a entitats per a programes per al col·lectiu lesbià, gai, transsexual i bisexual.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article