'La Fàbrica de menjar solidari", un espectacle que combina música i humor

Minoria absoluta organitza la segona edició d'aquesta festa el proper 29 de juny


El xef Ferran Adrià dirigirà l'espectacle “La Fàbrica de menjar solidari” que acollirà el Liceu el proper 29 de juny. Aquest espectacle, organitzat per la productora Minoria Absoluta, recollirà diners per a l'ONG del Raval Casal dels Infants. 

El periodista Josep Cuní presentarà la festa, que comptarà amb la participació de cuiners com Carme Ruscalleda, Joan Roca o el pastisser Christian Escribà. Minoria Absoluta ha emmarcat aquesta activitat en el conjunt d'actes dedicats al Tricentenari, per poder fer un viatge culinari i traslladar-nos a les cuines barcelonines del 1700.
 
Aquesta és la segona edició de “La Fàbrica de menjar solidari”. L'any passat, en un acte celebrat a l'Auditori de Barcelona, es recolliren uns 130.000 euros que es destinaran a diferents projectes socials per a nens i adolescents. 
Aquest any els diners recaptats seran per al Casal dels Infants que, des del 1983, atent a infants i joves que es troben en risc de pobresa i que, per tant, no tenen garantits els tres àpats diaris. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article