Intress celebra aquesta tarda l'Any de la Família

'1.000 models de família, 1.000 maneres de fer' és el lema de la 20a edició d'aquesta festa


L'Institut de Treball Social i Serveis Socials, Intress, celebra aquesta tarda la vintena edició de l'Any de la Família. Sota el títol “1.000 models de família, 1.000 maneres de fer”, Intress ha organitzat una diada lúdica i participativa que trindrà lloc a partir de dos quarts de sis de la tarda al Centre Cívic Vil·la Florida de Barcelona. 

Una part de l'acte se centrarà en analitzar els diferents models de famílies: adoptives, acollidores, biològiques, entre d'altres. Alhora, es farà l'entrega de premis del concurs fotogràfic que va organitzar l'entitat d'acord amb aquest eix temàtic. 
D'altra banda, també es farà la projecció d'un vídeo que porta el mateix títol de la jornada i la festa acabarà amb un seguit d'actuacions.
 
Està previst que participin a l'acte la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, la regidora d'Infància de l'ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni, la Directora General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), Mercè Santmartñí, com també la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya, Dolors Gordi, i la Directora de l'Institu Català de l'Acolliment i l'Adopció (ICAA), Núria Canal.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article