HomelessFonts.org, una tipografia ideada per persones que han viscut al carrer

Aquest és un projecte d'Arrels Fundació amb la col·laboració d'un agència publicitària


La lletra de persones que han viscut al carrer convertida en una tipografia que les empresos o persones a títol individual poden adquirir i utilitzar per dissenyar els seus propis projectes. HomelessFont.org és una idea d'Arrels Fundació amb la col·laboració de l'agència de publicitat The CyranosMacCann.

Segons els impulsors, aquest projecte “és una manera creativa de posar sobre la taula i de transformar la visió que es té sobre la problemàtca de les persones sense llar”. Arrels Fundació va realitzar diferents tallers a través dels quals les persones participants van plasmar la seva lletra, aquesta després ha estat digitalitzada amb el suport d'alguns dissenyadors. 
 
A la pàgina web del projecte es recullen alguns vídeos amb el testimoni de persones que formen part del projecte. ”Quan escrius en un cartró, no és una cosa maca, perquè estàs transmetent una cosa que et fa mal. El pitjor que m'ha passat vivint al carrer és saber que m'han fet fora de la societat a la qual pertany”, assegura el Guillermo un dels participants de HomelessFonts.org.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article