Dincat impulsa el primer equip de formadors en drets de Catalunya

Es tracta d'un curs en el qual hi han participat 23 alumnes, 16 persones amb discapacitat intel·lectual i 7 professionals


Dincat, l'associació de discapacitats intel·lectuals de Catalunya, ha promogut el primer curs de formadors en drets a Catalunya. 23 alumnes, 16 persones amb discapacitat intel·lectual i 7 professionals han participat en aquest curs i han rebut una formació teòrica i pràctica sobre els drets. 
 
Aquest curs, organitzat per Dincat, també ha rebut la col·laboració de la FEAPS, Blanquerna-Universitat Ramon Llull, l'Ajuntament de Barcelona i la conselleria de Benestar Social i Família.
 
Durant la formació els alumnes han après quins són els drets del col·lectiu i han avaluat si s'estan respectant o no. A partir d'ara, aquest equip podrà formar a altres entitats, professionals i famílies per treballar per la defensa dels drets col·lectius. 
 
Alhora, coincidint amb l'acte de finalització del curs es va presentar l'Observatori de Drets de persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. L'objectiu d'aquest és gestionar l'autodefensa dels drets d'aquestes persones i fomentar accions formatives i d'aprenentatge perquè puguin reivindicar els seus drets. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article