Tallers infantils de sensibilització vers les persones discapacitades a Tarragona

La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona organitza aquestes activitats coincidint amb la celebració de la festa major de la ciutat


La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona participarà el proper dissabte, 16 d’agost, en els actes de la Imaginada Petita, una proposta cultural que té lloc a la ciutat durant la festa major de Sant Magí. 
 
La Federació MESTRAL ha organitzat dos tallers de sensibilització vers les persones amb discapacitat: l'Hora del Conte i Iguals en la diferència. Aquests dos tallers estan preparats per a nens de 5 a 12 anys amb l'objectiu de fomentar determinats hàbits, actituds i valors de respecte a les persones amb discapacitat. Aquestes activitats mostren a través dels personatges dels contes  que, tot i tenir algun tipus de discapacitat, han aconseguit superat els obstacles per assolir els seus objectius. 
 
Segons els seus organitzadors, aquesta jornada vol contribuir i "facilitar la integració d'aquest col·lectiu en la nostra societat".  Els tallers es duran a terme el dissabte 16 d’agost de les 18 a les 20:30 hores al Camp de Mart de Tarragona.
 
La Imaginada, que tindrà lloc durant els dies 14 i 17 al Camp de Mart de Tarragona, acollirà durant aquestes dates nombroses activitats culturals. És justament en el marc de la Imaginada quan s’organitza la Imaginada Petita, dirigida als nens i nenes amb propostes més lúdiques però que, al mateix temps, transmetin uns valors socials i educatius. 
 
Cal dir que la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona és la federació de diferents associacions del Camp de Tarragona que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article