Jornades Internacionals sobre la Síndrome de Down a Barcelona

Una activitat organitzada per la Fundació Catalana Síndrome de Down en motiu del seu 30è aniversari


Sota el lema “30 anys i un gran futur!”, la Fundació Catalana Síndrome de Down organitza la propera tardor unes jornades internacionals. Aquesta activitat arriba enguany a la seva dotzena edició coincidint amb la celebració dels 30 anys de la fundació.

Professionals d’arreu del món reflexionaran al voltant dels canvis i dels nous reptes que afronten les persones amb Síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals per guanyar, dia a dia, més autonomia personal.
 
Les jornades tindran lloc els dies 13 i 14 de novembre a l’aula Magna de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. Aquestes s’adrecen a familiars i professionals de l’àmbit psicopedagògic, social i de la salut. Alhora, comptaran amb la presència de diferents professionals com Inés-Elvira de Escallón de Toronto o Emiliano Bruner del Centre Nacional d’Investigació sobre Evolució Humana d’Itàlia.

Els organitzadors asseguren que els punts de debats seran els nous marcs legals, l'avanç de la recerca i la innovació en els models d'atenció perquè ofereixen noves oportunitats per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Principals temes de les jornades:
 
-Drets humans de les persones amb discapacitat
-Línies de recerca actuals sobre la síndrome de Down
-Diferents abordatges a la primera infància
-Anàlisi de models i polítiques d’atenció a la persona en entorns inclusius

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article