‘Encerclem el CIE’, acte de la campanya ‘Tancarem el CIE’

Cadena humana en favor d’una protesta pels drets del immigrants amb el suport per 21 entitats


En el marc de la campanya Tancarem el CIE que SOS Racisme impulsa juntament amb altres 20 entitats per tancar el Centre d’Internament per a Persones Estrangeres (CIE) de Barcelona iniciada a principis de setembre i que continua molt activa, s’organitza avui a les 5 de la tarda al CIE de la capital catalana, carrer E de la Zona Franca, l’acció de mobilització social 'Encerclem el CIE'. Segons l’organització és el “clímax” de la campanya.

En l’acte es vol fer una cadena humana al voltant de CIE amb activitats musicals durant la protesta i amb un míting posterior. Per a fer-ho viable l’organització ha decidit facilitar l’accés a la mobilització per mitjà de busos llançadora gratuïts des de la parada Bellvitge del metro (L1) que recomanen agafar abans de les 4 de la tarda.

Ahir, com a preàmbul d’aquest esdeveniment signe, es va dur a terme el míting piulada ‘100 Veus contra el #CIE’on persones del món de la cultura, política, comunicació, activistes de drets humans i moltes entitats van exposar les seves raons per donar suport a la campanya en directe i per vídeo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article