La FECETC debat avui sobre la Responsabilitat Social de les Empreses

La jornada tracta temes com la inserció laboral dels discapacitats i la RSE a les estratègies empresarials


Avui, la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FCETEC) presenta a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32 de Barcelona) una jornada dedicada a la Responsabilitat Social de l'Empresa (RSE) i la seva incidència en la creació de Marca-País en què es realitzaran diverses ponències relacionades amb l'RSE i el networking.

La jornada Responsabilitat Social de l'Empresa (RSE) i la seva incidència en la creació de Marca-País, organitzat per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FCETEC), serà presentada pels senyors Joaquim Gay de Montellá, President de Foment, Julio Martinez, membre de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya, i Rafael Ruano, membre de la Federació Catalana de CET d'Economia Social. Una jornada en què el director d'Estratègia i Desenvolupament de la CEOE,  Manuel Echanove, parlarà sobre el projecte que intenta fomentar el creixement i la competitivitat ' Espanya Competeix. Junts per a l'ocupació'.

La directora de la Càtedra Universitat de Barcelona Fundación Adecco per a la Integració Laboral de les persones amb Discapacitat, Marina Romero, parlarà d''Integració laboral de persones amb discapacitat i efectivitat organitzacional: més que paraules'. Posteriorment hi haurà una Taula Rodona amb exemples de com diferents empreses integren la RSC en la seva estratègia empresarial en què parlaran representants d'ISS Facility, Condis Supermercats, Grup SERHS, entre d'altres. Aquest debat serà moderat pel vicepresident de Feacem Catalunya, Josep Maria Solanellas, que propiciarà debat entre el públic assistent.

L'acte conclourà amb els discusos de la presidenta de la Comissió d'RSE de Foment del Treball, Carmen Mur, i el director general de Treball Autònom, Miguel Angel García Martín, amb un networking entre empreses per al foment de pràctiques relacionades amb l'RSE.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article