Social.cat coordinarà la xerrada 'Inserció laboral i treball protegit a l'actualitat'

Hi intervindran el professor Òscar Martínez, Cristian Rovira (Grupo SIFU) i José María Folch Risquez, treballador a l'empresa PPG


En quina situació es troba el treball protegit? Com ha de ser i com és la inserció laboral d'aquelles persones amb algun tipus de discapacitat? Preguntes com aquestes tindran resposta en el 'II Col·loqui d'Educació Social: Inserció laboral i treball protegit a l'actualitat'. 

Social.cat ha coorganitzat aquesta taula rodona juntament amb el Grau en Educació Social de la Universitat Oberta de Catalunya i el Grupo SIFU i l'acte tindrà lloc el pròxim dimarts 10 de febrer  a dos quarts de 7 de la tarda a la Biblioteca Roca Umbert - Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG).

La conferència comptarà amb la participació d'Òscar Martínez, professor de la Fundació Pere Tarrés (URL), consultor UOC i opinador habitual de Social.cat; Cristian Rovira, vicepresident de Grupo SIFU, i José María Folch Risquez, treballador de Grupo SIFU a l'empresa PPG.

L'assistència és gratuïta. Tan sols cal inscriure's fent clic aquí. L'etiqueta per comentar i seguir la jornada serà #feinapertots.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article