Una nova App permet trobar cuidadors per a persones amb dependència

El buscador Afables llança la primera aplicació mòbil per facilitar la cerca del cuidador més adequat per a les famílies

Afables, el buscador social d'ajuda domiciliària, llança la primera aplicació mòbil. Es tracta d'un buscador de cuidadors per a persones en qualsevol tipus de situació de dependència per tal de facilitar la recerca a les famílies que en necessiten.

L'aplicació mostra el perfil dels cuidadors i les empreses registrades així com també la geolocalització i el contacte directe amb ells. L'App es nodreix dels anuncis de la plataforma web www.afables.com, que conté més de 1.800 cuidadors i empreses de serveis domiciliaris en més de 320 ciutats a tot l'estat espanyol, que estan valorats i recomanats per altres usuaris.

Aquesta primera versió de l'aplicació permetrà a les famílies consultar en detall els perfils i permetrà contactar el cuidador que millor s'adapti a les necessitats de la persona dependent, en les condicions i també en disposició i localització. L'app és gratuïta i ja està disponible per a Apple i Android.

La directora executiva d'Afables, Elisabeth Olivé, assegura que és una eina "per facilitar la cerca i l'elecció davant d'una necessitat d'ajuda domiciliària" amb l'objectiu de millorar la qualitat d'aquests serveis donant protagonisme a les opinions, valoracions i recomanacions d'altres persones. Segons Olivé, l'app "serà de gran utilitat per a les famílies", perquè contactar i conèixer directament els cuidadors i empreses més recomanats i propers "facilitarà la cobertura de les seves necessitats".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

EMILIA VALLS BARBENS
1.
Bon dia,

Estem buscant una cuidadora de gent gran a domicili per una àvia de 82 anys, independent en les Activitats Bàsiques de la vida diària, no obstant que necessita supervisió per dur a terme les activitats bàsiques, anar a passeig i fer manteniment de la llar on viu. D'incorporació inmediata a la localitat de Barbens (Lleida). L'horari que estem buscant és de dilluns a divendres de 10 a 14h i dissabte 2 hores (segons disponibilitat). Festius intersetmanals a convenir. Es farà contracte de treball amb alta a la seguretat social.
  • 0
  • 6

Comenta aquest article