Grups d'escoltes rehabilitaran pisos de persones vulnerables

40 joves de 4 agrupaments participaran a 'La Murga', un projecte de cooperació pel dret a un habitatge digne


Diversos grups d'escoltes d'entre 15 i 18 anys dels agrupaments de Cabrils, Rubí, Barcelona i Sant Feliu de Codines conviuran durant aquest cap de setmana i fins l'1 d'abril amb persones amb risc d'exclusió social del barri de Ciutat Vella. 

Es tracta d'un projecte d'aprenentatge servei d'Escoltes Catalans anomenat "La Murga", que pretén millorar la qualitat de vida dels ciutadans en risc d'exclusió i sensibilitzar infants i jove sobre les causes de la desigualtat a l'entorn més proper. 

Els joves cooperaran durant cinc dies amb els veïns amb risc d'exclusió social per tal de millorar les seves condicions de vida ajudant-los amb la rehabilitació dels seus pisos. Des d'Escoltes Catalans, però, expliquen que "la importància no es troba només en les tasques de rehabilitació dels habitatges sinó en la convivència que genera una actitud crítica en els joves sobre les condicions de vida de molta gent". 
 
El projecte de cooperació pel dret a un habitatge digne arriba enguany a la seva 19a edició a Barcelona i ja fa tres anys que també es fa a Lleida. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article