Mil persones aconsegueixen contracte laboral a través de Càritas

L'entitat va obrir el programa d'acompanyament a l'ocupació, Feina amb Cor, fa un any i mig


Càritas Diocesana de Barcelona va engegar fa un any i mig el programa d'acompanyament a l'ocupació 'Feina amb Cor'. Des de llavors, entorn a 1.000 persones ha aconseguit un contracte laboral de com a mínim dos mesos de durada.

Segons ha anunciat l'entitat religiosa, la gran majoria d'aquestes persones havien esgotat les prestacions per desocupació o estaven a punt de fer-ho, tenien fills i filles al seu càrrec i portaven més d'un any a l'atur.

D'acord amb el comunicat de Càritas, "l'orientació i el suport per a la recerca de feina, juntament amb l’acompanyament personalitzat  que, al llarg de sis mesos han rebut per part d’un assessor o assessora, els ha permès adquirir noves habilitats i enfortir les que ja tenien per entrar amb més força al mercat laboral".

Feina amb Cor és un dels projectes que s’emmarquen dins del programa de Formació i Inserció Laboral, que funciona a l’entitat des de fa uns 30 anys per evitar que les persones, en haver perdut la feina i en quedar-se sense recursos, quedin al marge de la societat, excloses.

L’any 2014, el programa de Formació i Inserció Laboral va acollir i atendre 3.974 persones per orientar-les en qüestions laborals; va impartir 1.549 cursos de llengua, i va fer 935 accions de formació professionalitzadora o en formació d’oficis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article