Concert solidari a favor de les persones amb paràlisi cerebral

L'Associació Esclat organitza un espectacle de Gospel el proper divendres 18 de setembre a l'auditori


Música i solidaritat es donaran la mà el proper divendres 18 de setembre a les nou del vespre a la Sala Oriol Martorell de l'auditori de Barcelona. El motiu: el concert #NONSTOPGOSPEL de The Gospel Viu Choir  a favor de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

L'espectacle l'organitza l'Associació Esclat, una entitat sense ànim de lucre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, per tal de recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquestes discapacitats.  

Non Stop Gospel és un espectacle de gospel urbà de la companyia amb un ritme intens on l'espectador forma part del propi espectacle amb una dinàmica intensament participativa i contemporània. Es tracta d'un projecte creat i dirigit per Moisès Sala, economista, pianista, director i un dels principals exponents del país en la direcció, difusió, estudi i coneixement del Gospel.

Les entrades del concert tenen un cost de 22 euros i poden aconseguir-se a les taquilles de l'auditori o mitjançant el seu web.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article