'La tapa Solidària' aconsegueix 30,000 euros per infants vulnerables

La campanya del Casal dels Infants permetrà atendre 480 mares i nadons en risc d'exclusió


El passat mes de novembre el Casal dels Infants va engegar la 5a edició de la 'Tapa Solidària', una campanya que es proposava aconseguir diners a través de les sinergies amb 101 restaurants de Catalunya i la venta d'una tapa solidària de la seva carta.

Tres mesos més tard s'ha posat punt i final a aquesta iniciativa, que  lluita per la igualtat d'oportunitats dels infants i ha permès obtenir 0,50 euros per tapa solidària consumida. 56,000 persones -6,000 més que l'any passat- han tastat la solidaritat i han fet possible recaptar 30,000 euros per a infants i mares vulnerables.

Els diners es destinaran a 'Vincles', un projecte arrelat als barris que neix de la consciència  que invertir en educació, quan abans millor, contribueix a la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes. Per això el servei dóna suport cada dia a les mares amb nadons de 0 a 3 anys en risc d'exclusió social.

Durant la cloenda de la campanya ahir al restaurant Arola de l'Hotel Arts, el vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats, va assegurar que gràcies als diners  es podrà donar suport a unes 480 mares i nadons. A tall d'exemple va indicar que amb  5.700 tapes de bomba «asseguraran l’acompanyament d’un nadó en la Petita Escola durant un any i amb  2.800 tapes del Combinat Espinaler es farà possibles el suport a 5 mares en la criança dels seus nadons durant sis mesos».

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article