Creen un clínica dental solidària per atendre persones vulnerables

Aquesta iniciativa del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i la Creu Roja compta amb 38 col·legiats voluntaris


El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) i la Creu Roja Catalunya han sumat esforços perquè les persones en risc d’exclusió no es quedin sense atenció bucodental. 
 

Aquest dimarts al matí han presentat una clínica dental solidària que atendrà aquelles persones que derivi la Creu Roja Catalunya. El vicepresident la ONG al territori, Josep Quitet, ha explicat durant la roda de premsa que 8 de cada 10 persones ateses en els programes contra la pobresa (81,4%) tenen problemes bucodentals i requereixen d’aquesta atenció. 
 
Segons ha dit el president del COEC, Antoni Gómez, la clínica – ubicada a la seu del col·legi oficial d’Odontòlegs- oferirà visites un dia a la setmana i compta ja amb 38 col·legiats voluntaris, una xifra que s’espera que augmenti amb els mesos i a la qual podria sumar-s’hi la col·laboració de les universitats.  
 
El projecte va començar a gestar-se ara fa dos anys amb el suport del Departament de Salut, cartera que llavors dirigia Boi Ruiz. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article