Torna el Festival de la Diversitat a Barcelona

La jornada pretén crear consciència i acostar la diversitat funcional als infants i joves de la ciutat

El Consell de la Joventut organitza demà, 9 d'abril, el Festival de la Diversitat a l'Espai Jove La Fontana (Barcelona). Es tracta d'un esdeveniment que pretén acostar la diversitat funcional als infants i joves a partir de tallers i activitats. L'objectiu és sensibilitzar i posar en relleu la tasca d'entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

A partir de les 4 de la tarda i fins a dos quarts de 8 del vespre es duran a terme un total de dotze dinàmiques conduïdes per educadors de la mateixa entitat i adreçades a infants i joves d'entre 6 i 18 anys. Cada taller tindrà una durada d'uns 20 minuts i es formaran grups dividits per franges d'edat, que podran anar passant per totes les activitats.

Així, durant la tarda la canalla podrà aprendre les nocions bàsiques del Braille i el llenguatge dels signes, conèixer com és la mobilitat amb cadira de rodes, pintar un quadre sense utilitzar les mans o bé participar en un assaig musical amb persones amb diversitat funcional.

Totes les activitats són obertes i gratuïtes, però per poder participar cal inscriure's prèviament a través d’aquest formulari.

La jornada acabarà amb un concert a l'Auditori de l'Espai Jove La Fontana a partir de les 10 de la nit. L'entrada és lliure i es podrà gaudir dels grups The Ghost Trip, The Rollovers i Gabriel Gorce (concert també interpretat en llengua de signes per Yaiza Meriel).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article