La Fundació Salut Alta posa en marxa la campanya #Motxilla2016

L'objectiu és aconseguir 3.000€ que permetran finançar les activitats del casal d'estiu de l'entitat per a 90 infants i joves


La Fundació Salut Alta de Badalona ha inciat un any més la campanya #Motxilla2016. Es tracta d'una iniciativa que enguany, sota el lema 'No se la traurà de sobre!', vol recaptar finançament per a les activitats del casal d'estiu que organitza l'entitat. El repte és aconseguir 3.000€ el proper mes de juliol que beneficiaran a 90 infants i joves amb pocs recursos.

Aquesta campanya està oberta a donatius que es poden fer a partir d'una transferència bancària (indicacions al web del projecte) o bé a través d'aportacions per mitjà de la plataforma de micromecenatge Elmeugradesorra. Ara per ara, s'han aconseguit més de 600 euros a través d'aquest portal.

Amb les diferents aportacions es cobriran despeses com ara sortides a la platja, al parc aquàtic, activitats esportives i culturals i els seus desplaçaments. En definitiva, aquesta iniciativa vol aconseguir omplir les motxilles d'aquests infants i adolescents de bons records.

L'entitat s'ha encarregat de fer una guia de les activitats que podrien fer els infants i joves amb les diferents aportacions dels mecenes, per tenir-ne una referència.

Quines experiències posaries a la motxilla?
- 5€ compartir el dia amb amics a la platja
- 10€ refrescar-se a l'Illa Fantasia
- 20€ descobrir nous paisatges amb l'autocar
- 35€ activar el cos al Salting Badalona
- 50€ gaudir d'activitats culturals a Barcelona
- 100€ una setmana completa de Casal a Primària
- 150€ una setmana completa de Casal a Secundària

 

#Motxilla2016... no se la traurà de sobre! from Fundació Salut Alta on Vimeo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article