‘On Fologüers’, una sèrie animada per promoure la normalització de la discapacitat

La Fundació ONCE ha impulsat aquesta iniciativa on “la discapacitat no és la protagonista”


Una sèrie per promoure la normalització de la discapacitat sense parlar de discapacitat. Aquest és l’objectiu de ‘On Fologüers’, una sèrie de vuit capítols que ha impulsat la Fundació ONCE, per “mostrar la realitat de les persones amb discapacitat tal i com és” però amb un to “desenfadat i distès”.
 

Els personatges de la sèrie, que s’emet en castellà, són joves amb i sense discapacitat que desenvolupen la seva vida en diferents entorns i protagonitzen trames a través de les quals coneixem les barreres socials a les que han de fer front al seu dia a dia.

Així doncs, en cada capítol es pot veure com els personatges aconsegueixen els seus objectius a partir d’una denúncia constructiva i amb un toc d’humor de situacions concretes amb les que es troben les persones amb discapacitat.

“Reflectim en cada un dels capítols el concepte de disseny per a tots. Transmetem amb un somriure valors com la solidaritat, el compromís i el companyerisme, que permeten aconseguir la inclusió de les persones amb discapacitat”, explica José Luís Martínez Donoso, director de la Fundació.

La sèrie s’emet als canals de Facebook, Twitter i Youtube de la Fundació ONCE i també es pot accedir als capítols a través del seu portal web.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article