Hazte Oír torna a la càrrega amb una campanya d’estiu que fomenta la LGTBIfòbia

L’associació sobrevolarà les costes catalanes i de l’Estat amb una avioneta amb el lema ‘Van a pels teus fills’


L’associació ultraconservadora Hazte Oír torna a la càrrega. Després d’impulsar al març un polèmic autobús amb un missatge contra els transsexuals, ara presenta una campanya d’estiu que torna a fomentar la LGTBIfòbia.

Amb el lema ‘Van a pels teus fills’, recorreran les costes de l’Estat espanyol amb una avioneta per alertar del que ells consideren “els dogmes” dels col·lectius LGTBI. L’avioneta, que sobrevolarà les platges de Catalunya a Andalusia, vol informar dels “riscos” que implicaria aprovar la proposició de llei contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere.

“La llei retalla llibertats i drets fonamentals, adoctrina els nostres fills i atorga privilegis a determinats col·lectius”, ha etzibat el president de l’entitat, Ignacio Arsuaga. Segons l’entitat, la proposició de llei, “prohibeix que una persona rebi ajuda d’un professional per canviar d’orientació sexual, impedeix els pares decidir sobre els tractaments hormonals i obliga els menors a compartir vestuari amb persones d’un altre sexe”.

Es calcula que la polèmica campanya costarà entre 15.000 i 20.000 euros que des de l’entitat afirmen que tenen assegurats gràcies als socis i a les donacions de simpatitzants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article