La jornada alTERna’t fa visible l’economia social de 15 organitzacions de Manlleu

Les activitats començaran aquest divendres a les sis de la tarda a l’Embarcador del Ter


La Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu comença a caminar. El proper 1 de setembre l’Embarcador del Ter de Manlleu acollirà l’alTERna’t, la primera jornada lúdica i pedagògica dedicada a l’economia social i solidària que començarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins la nit.

La jornada s’encetarà amb una xerrada sobre què s’entén per economia social i solidària i anirà seguida d’un itinerari de jocs didàctics i diferents activitats culturals per a públic familiar. Tot plegat, acabarà amb una actuació musical a càrrec d’Anna i Nil Solans.

Una de les membres de la Xarxa, Lina Costa, ha assenyalat que la jornada vol ser una oportunitat per sensibilitzar la població en general en relació als valors de l’economia social i solidària, com són “la innovació, la viabilitat, la sostenibilitat, la cooperació o la transparència”, però també donar a conèixer les iniciatives d’entitats i empreses que ja s’estan desenvolupant a Manlleu en aquest sentit.

De moment, formen part de la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu una quinzena d’entitats i empreses -com Sambucus, Osonament o Mercat KmOsona- però la intenció és seguir creixent. De cara a l’any vinent es proposen arribar a les 25.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article