Social Business City Barcelona arranca la 2a edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials

El projecte busca iniciatives d'emprenedoria social que vulguin ser assessorades per un equip d'experts


La Social Business City Barcelona arranca la segona edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials. El laboratori és una iniciativa que pretén acompanyar a idear, crear i testar noves iniciatives d’empresa social a la ciutat. El programa ofereix un acompanyament especialitzat i intensiu durant 6 mesos (d’octubre a març) en el disseny del model de negoci i el prototipatge, a través d’un espai de treball col·laboratiu, tallers formatius i assessorament expert.

La Social Business City Barcelona arranca la segona edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials. El laboratori és una iniciativa que pretén acompanyar a idear, crear i testar noves iniciatives d’empresa social a la ciutat. El programa ofereix un acompanyament especialitzat i intensiu durant sis mesos (d’octubre a març) en el disseny del model de negoci i el prototipatge, a través d’un espai de treball col·laboratiu, tallers formatius i assessorament expert.

La iniciativa neix de l’Associació Social Business City Barcelona, projecte impulsat per Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, que té l’objectiu de donar suport i promoure els conceptes d’empresa social i emprenedoria social com a eines potencials per a la transformació social.

Amb aquest objectiu, des de l’associació es dissenyen i implementen actuacions encaminades a visibilitzar i acompanyar els processos de gestació i creació d’iniciatives empresarials que parteixen de criteris socials, mediambientals i culturals, així com d’una visió crítica, transformadora i compromesa, iniciatives indispensables per tal de donar resposta als reptes i les necessitats socials del nostre entorn.

La crida oberta a participar al Laboratori de Co-creació va dirigida a qualsevol persona o entitat social amb ganes d’emprendre i desenvolupar un projecte amb impacte social. S’ofereix als participants una metodologia especialment innovadora, ja que el programa s’estructura des d’una primera fase de co-creació d’idees fins al prototipatge del producte o el servei.

L’objectiu del Laboratori és facilitar la creació de l’empresa un cop finalitzats els tallers i les sessions d’assessorament. El programa inicia el 5 d’octubre i finalitzarà al mes de març. A més, s’ofereix la possibilitat de seguir el programa en horari de matí o de tarda.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article