La Fundació IReS organitza una jornada per potenciar la innovació de les entitats socials

L’esdeveniment reunirà veus d’experts com Jaume Funes, Pep Marí i Roc Massaguer el proper 24 d’octubre al CosmoCaixa


El 24 d’octubre al CosmoCaixa de Barcelona tindrà lloc la Jornada INSPIRES’17, un espai d’inspiració per al sector social. Aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació IReS, vol oferir un punt de trobada de professionals i entitats de diferents àmbits i sectors per compartir coneixement i experiències sobre un mateix eix temàtic: “Pràctiques d’apoderament per abordar reptes socials”.

Aquest espai d’intercanvi comptarà amb experts com Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, que aportarà la seva visió sobre l’educació en apoderament; Pep Marí, codirector del Programa ACBNextValores, de la Asociación de Clubes de Baloncesto i ex cap del Departament de Psicologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment esportiu (CAR) de Sant Cugat, que parlarà sobre com treballar la motivació per apoderar les persones; i Roc Massaguer, periodista, formador i reconegut youtuber (Outconsumer), que abordarà el tema des de la seva experiència amb joves a través de YouTube.

Així mateix, també tindrà lloc la taula rodona “Com abordem l’apoderament des de diferents perspectives” on hi participaran representants d’entitats com Apropa Cultura, Universitat de Barcelona, Up Social, Fundació Obra Social “la Caixa” i Fundació IReS.

Enguany, el protagonista d’aquesta jornada és l’apoderament, que fa referència al procés pel qual una persona o un grup social adquireix els mitjans per enfortir el seu potencial. A la Fundació IReS s’aplica aquesta metodologia des dels primers serveis d’intervenció i atenció social per millorar la qualitat de vida de les persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article