‘Músiques Sensibles’: quan la música es fusiona amb l’activisme social

Els concerts de grups com Gossos o Las Migas recaptaran diners per a entitats sense ànim de lucre


El cicle musical ‘Músiques Sensibles’, caracteritzat per unir música i activisme social, arriba a la seva cinquena edició. La iniciativa desembarca a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana del 10 de novembre al 16 de desembre, i ofereix cinc concerts solidaris. El tret distintiu és que el 10% de la taquilla dels concerts anirà destinat a diferents entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.

Paula Valls i Judit Neddermann, Miguel Campello, Gossos, Shuarma i Las Migas actuaran per recaptar fons per entitats com l'Associació Casal Infantil La Mina, l'Associació Salut Mental del Barcelonès Nord, el Centre de Serveis Can Pedró, Il·lusions Solidàries i Fundación Inquietarte.

Cultura i solidaritat, motors del projecte

El cicle musical vol ser un espai per sensibilitzar sobre les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d'exclusió social. Per això, dona a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d'entitats. Totes les entitats que reben la recaptació comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d’una manera integral respectant el seu dret a l’autodeterminació i fomenten l’apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article