Les entitats sanitàries i socials denuncien “la regressió” dels drets fonamentals a Catalunya

La Unió rebutja l'empresonament del vicepresident i set consellers i manifesten la seva solidaritat amb els afectats i les seves famílies


L'associació empresarial d'entitats sanitàries i socials La Unió ha mostrat el seu rebuig sobre l'empresonament del vicepresident del Govern i set consellers destituïts i ha manifestat la seva solidaritats amb els afectats i les seves famílies. En un comunicat, l'associació considera que es tracta d’una mesura “totalment injusta, que atempta contra la democràcia i la llibertat, i contra les institucions catalanes”.

Davant d'aquests fets, “que se sumen a la violència policial de l'1-O, als empresonaments de Cuixart i Sánchez, i a l’aplicació de l’article 155”, des de La Unió han mostrat la seva preocupació “per la regressió que estan patint els drets fonamentals a Catalunya i, en definitiva, per la greu tensió a la qual s’està sotmetent la ciutadania”.

Davant la “gravetat” de la situació a Catalunya, l'associació ha reclamat solucions polítiques “basades en la democràcia i a través del diàleg, el respecte i l’abordatge pacífic dels problemes que ha caracteritzat sempre el poble català”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article