‘Social Lab: Comunicar per existir’, la jornada que dona eines a les entitats per transmetre la seva tasca

L'1 de desembre el Social.cat ofereix un matí de conferències i tallers gratuïts al Palau Macaya


Aquest dilluns no és un dilluns qualsevol. Al ‘Social.cat’ tenim una bona notícia: l’1 de desembre celebrem el ‘Social Lab: Comunicar per existir’ al Palau Macaya de l'Obra Social “La Caixa”, l’única jornada de l’àmbit del tercer sector que se centrarà a donar eines i recursos a les entitats socials i ajudar-les a transmetre la seva tasca. Quins són els reptes comunicatius que té l’acció social per endavant? Com acarar-los? Inscriu-t’hi i descobreix-ho!

L’experiència del Social.cat, que és des de fa anys l’altaveu de l’acció social al territori, ha detectat que el sector està atomitzat en milers d’entitats. Les més grans acostumen a tenir els recursos, el personal i les eines per engegar grans campanyes de comunicació, mentre que la majoria, més petites, i malgrat la feina que fan a favor del progrés de la nostra societat, sovint tenen problemes per comunicar el seu valor a la ciutadania.

Per una banda, manquen recursos i, per l’altra, manca diàleg i espais oberts al coneixement, no només entre entitats, sinó amb les administracions i la ciutadania en general. La jornada ‘Social Lab: Comunicar per existir’ vol ajudar a trobar solucions. Per això, l’esdeveniment aplegarà professionals de les entitats, directors de comunicació, experts, estudiants i mitjans de comunicació, que assistiran a xerrades i tallers gratuïts prèvia inscripció. Ho heu llegit bé, aquesta jornada és per a vosaltres, les entitats, per ajudar-vos a visibilitzar la bona tasca que feu i oferir-vos eines per fer-la més planera.

Com serà el Social Lab?

El format del ‘Social Lab: Comunicar per existir’ innova també en la presentació dels continguts. Durant tot el matí, es fomentaran les converses i els tallers, i la jornada s'obrirà al diàleg multidisciplinar entre entitats i mitjans de comunicació i a la participació activa. En els propers dies, anirem revelant el nom dels ponents i detallant tot el programa. La jornada no seria possible sense el suport de l'Obra Social “La Caixa” i l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC). Estigueu atentes!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article