L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat sanciona amb 60.000 euros una immobiliària que té 20 pisos buits

És la primera multa d'aquestes característiques després de l'ordenança aprovada fa un any


L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha sancionat amb 60.000 euros una immobiliària que manté 20 pisos desocupats a la Plaça del Sol número 1, la primera multa imposada al municipi des de l'aprovació de l'ordenança que regula les multes als tenidors dels pisos buits.

La resolució municipal estableix una primera multa coercitiva per un import de 3.000 euros per a cadascun dels pisos. Un cop tramitat l'expedient, l'ajuntament ha desestimat les al·legacions del propietari. Així mateix, l’Ajuntament ha advertit la immobiliària Arrahona Nexus SL que la desocupació permanent dels habitatges constitueix una infracció molt greu, que pot comportar l’obertura d’un expedient sancionador i la continuïtat en la imposició de multes coercitives.

La resolució municipal ha desestimat el recurs de reposició interposat per la immobiliària, que adduïa danys per una presumpta ocupació massiva, i que no podia fixar el preus dels habitatges perquè els havia d’aprovar el Fondo de Reestructuación Ordenada Bancaria (FROB).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article