La Creu Roja fixa com a objectiu recollir 50.000 joguines durant la campanya de Nadal d'enguany

L'entitat vol sensibilitzar, en la 25ena edició de la Gran Recollida, sobre la importància del valor educatiu del joc


La Creu Roja vol recollir enguany més de 50.000 joguines durant la campanya de Nadal arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana comença la Gran Recollida i, per això, l'entitat organitza un seguit d'activitats i esdeveniments en 30 municipis perquè les famílies puguin fer donacions.

En aquesta 25ena edició de la campanya, que duu per lema Els seus drets en joc, aprofitarà els punts de recollida per sensibilitzar sobre la importància del valor educatiu del joc amb tallers de manualitats, concerts i xocolatades per a tota la família.

Les joguines han de ser repartides entre més de 23.000 infants. La campanya es duu a terme a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries.

Les activitats arreu del territori

A Barcelona, un total de 13 assemblees participaran en la Gran Recollida de Joguines als municipis d'Alt Maresme, Alt Penedès, Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Maresme centre, Premià, Vilassar, Sabadell, Sant Cugat-Rubí-Valldoreix, Sant Joan Despí, Sitges, Viladecans, Vilanova i la Geltrú i Muntanya de Montserrat).

A les comarques de Lleida, les assemblees que se sumen a la iniciativa són als locals de Lleida, Pla d’Urgell, La Noguera, Les Garrigues, La Segarra i El Solsonès. I a Girona, les assembles que muntaran estands i activitats es trobaran a Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar, Girona, Llança, Figueres, Ripoll i Roses-Castelló. Finalment, a Tarragona, les cinc assemblees que se sumaran a la Gran Recollida de Joguines són les de Baix Penedès-El Vendrell, Calafell, Tortosa, Amposta, Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó.

Joguines noves, sostenibles i no sexistes o bèl·liques

Cal recordar que la Gran Recollida de Joguines promou que aquestes siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut entén que tots els infants, independentment de la situació econòmica de les seves famílies, tenen dret a estrenar una joguina nova.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article