Els Pallapupas ompliran de riures la planta de pediatria de l’Hospital de Granollers

Després un període de fase pilot, al setembre l’entitat oferirà el seu servei a la capital del Vallès Oriental


Els pallassos d’hospital Pallapupas ajudaran a millorar l'estat d'ànim, gràcies a l'humor, dels pacients pediàtrics de l'Hospital de Granollers a partir del setembre.

Després d’un primer període en fase pilot, els Pallapupas s’instal·len a l’hospital de la capital del Vallès Oriental perquè infants i famílies puguin gaudir d’una estada més “amigable i distesa” i que “els ajudarà a afrontar la por o l’angoixa derivades del seu pas per l’hospital”, opinen membres de l’entitat.

"Estem sorpresos de veure com els agents del territori i la població s'han organitzat en una campanya solidària que és un exemple d'implicació amb el territori. Perquè és molt important que els nens continuïn sent nens malgrat la seva malaltia: el riure omple de vida!", ha declarat Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas.

La tasca de Pallapupas beneficia prop de 40.000 persones a Catalunya: infants hospitalitzats, adults amb càncer, gent gran i persones amb trastorn mental. També ajuda als familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d'infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article