Crida per dibuixar un mapa visual de les platges adaptades que hi ha a Catalunya

L'Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars convida la ciutadania a penjar fotografies amb el hashtag #PlatgesAdaptades


Aquest estiu, l'Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM) ha engegat una campanya per dibuixar un mapa visual de les platges adaptades que hi ha a Catalunya. Per això, fa una crida a la participació ciutadana i demana que els usuaris pengin fotografies d'aquestes platges a les xarxes socials amb el hashtag #PlatgesAdaptades.

Demanen a la ciutadania que es fixi si les platges tenen banys adaptats, si hi ha rampes d'accés o si hi ha camins transitables fins a la sorra. La fotografia que es pengi a les xarxes s'hauria de penjar indicant el nom de la platja i la població. Si no es disposa de cap compte en xarxes socials, ASEM demana que els usuaris l'enviïn per correu electrònic o per whatsapp.

El mapa, més enllà de servir per elaborar un mapa actualitzat de les platges que estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, vol fomentar les bones pràctiques en la ciutadania i visibilitzar les dificultats amb què es troben les persones amb alguna discapacitat física. Totes aquestes fotografies es recopilaran al seu Facebook.

A més, recorden que, de fet, es poden consultar totes les platges adaptades a través d'una aplicació de la Generalitat de Catalunya, PlatgesCat, que s'actualitza diàriament.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article