Barcelona celebra el festival LGTBI més gran d'Europa

El Circuit Festival espera congregar entre 50.000 i 60.000 persones des d'aquest dijous i fins al 19 d'agost


Barcelona celebra el festival LGTBI més gran d'Europa, el Circuit Festival. L'esdeveniment de música i oci espera congregar entre 50.000 i 60.000 persones des d'aquest dijous i fins al 19 d'agost. L'acte central serà el ‘Water Park Day’, una festa aquàtica que tindrà lloc el dimarts 14 en una piscina d'onades a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt. Aleshores és quan s'espera més afluència de públic.

Al llarg de deu dies, diversos escenaris acolliran 32 dels DJ més destacats de l'escena gai, i fins a 23 activitats com exposicions d'art, xerrades o projeccions de documentals tindran lloc per complementar les 20 festes nocturnes. En paral·lel, del 14 al 19 d'agost, se celebrarà el Girlie Circuit Festival, un esdeveniment de música i oci per a dones lesbianes i bisexuals.

“He sentit que la festa aquí està molt bé”, ha assegurat a l'ACN un dels participants al Circuit Festival, en Bauer, del Brasil, que assegura que aquest és el principal motiu pel qual ha vingut a Barcelona. És el primer cop que assisteix al festival, i la seva parella i ell aprofiten per comprar roba en una botiga de moda. “També anirem a la platja, a la Sagrada Família i a la nit, a la festa del Circuit”, ha explicat en Bauer, que només es queda a la capital catalana fins diumenge després d'haver visitat Londres i Porto.

En Diógenes, també del Brasil, s'allotjarà a l'Axel Hotel de Barcelona, un establiment especialitzat en el col·lectiu LGTBI, durant els deu dies de Circuit Festival. A la recepció de l'hotel ha explicat a l'ACN que li encanta Barcelona i que està “molt emocionat” d'assistir al Circuit Festival, també per primer cop. A més, ha afirmat que sortirà de festa, però també espera fer una mica de turisme.

Mentre passejava pels carrers del 'Gaixample', l'Andrea, d'Itàlia, ha afirmat que ha vingut a la capital catalana amb la seva parella “per la festa i per la gent”. “M'encanta Barcelona”, ha assegurat l'italià. L'Andrea ha descrit que donaran una volta per la ciutat, aniran a la platja i “de festa”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article