El Casal dels Infants aconsegueix 65.000 euros gràcies a la Gran Nit Solidària al Liceu

Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià, Carles Gaig i 410 persones assistents mostren el seu compromís amb la igualtat d'oportunitats


La Gran Nit Solidària al Liceu, el sopar solidari que es va celebrar aquest dijous al Gran Teatre del Liceu amb la participació dels xefs Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià i Carles Gaig, ha recaptat enguany 65.000 euros a favor del Casal dels Infants gràcies a la venda de 410 entrades.

L'associació destinarà els fons a l'acompanyament de més de 1.000 infants, mares i pares en situació social de vulnerabilitat. Concretament, els utilitzarà per fer costat a infants de zero a tres anys i les seves mares, sovint dones immigrades sense xarxa de suport, a través dels serveis maternoinfantils Vincles i Minúscula. També els destinarà al Casal Familiar, un servei de participació comunitària i d'assessorament per a famílies.

La directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, va agrair als xefs i a totes les persones involucrades en la iniciativa la seva solidaritat: "Ara que comença el curs, el compromís de tots i totes ens ajudarà a seguir fent costat als qui tenen més obstacles per tirar endavant".

La Gran Nit Solidària a favor del Casal dels Infants ha estat organitzada per Caves Gramona, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu, DM Comunicació, Grup GSR, Con Sentido Común i Atrápalo.

Lluís Prats, representant de Caves Gramona, va reivindicar "la suma d'esforços i la generositat" que permet organitzar aquest acte cada any des del 2015. Enguany ha estat la seva tercera edició al Gran Teatre del Liceu, donat que l'any passat Abellan, Jubany, Adrià i Roca van oferir un sopar solidari batejat com a Festa Solidària de les Estrelles a favor del Casal dels Infants al restaurant Bravo de l'Hotel W.

En el servei del sopar van participar més de 100 persones voluntàries del Casal dels Infants, entre les quals una trentena de joves formats al programa de Formació i Inserció Sociolaboral de l'associació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article