La 9a setmana de la RSC ressaltarà el talent femení en les organitzacions

L’edició d’enguany se celebrarà del 23 al 27 d’octubre i el 60% de les ponents de les taules rodones seran dones


La 9a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzada per Ingeniería Social i l’Associació Més Responsables, s’inaugurarà enguany el proper dimarts 23 d’octubre i s’allargarà fins dissabte, 27 d’octubre. En aquesta edició es vol apostar per la igualtat de gènere i ressaltar el talent femení. És per això que el 60% de les ponents i moderadores de les taules rodones seran dones.

Els dies 23 i 24 d’octubre les jornades tindran lloc a Barcelona, a la Filmoteca de Catalunya, i el dijous 25, a Girona, al CaixaForum de la ciutat. A més a més, la 9a Setmana de la Responsabilitat Social també inclou accions de voluntariat corporatiu i jornades de portes obertes d’entitats i empreses previstes pel 26 d’octubre. El dia anterior al vespre, tindrà lloc la sessió gratuïta de cinema on es projectarà la pel·lícula ‘Pago justo’ (‘Made in Dagenham’), sobre la lluita feminista per a l’equiparació salarial. Finalment, el dissabte 27 d’octubre al matí hi haurà tallers de sensibilització a l’aire lliure, als Jardinets de Gràcia, amb activitats per a tota la família.

Així, durant cinc dies se celebraran conferències, espais de networking, jornades de portes obertes, tallers per a la ciutadania, accions de voluntariat i un seguit més d’activitats que recorreran diferents espais per donar veu a la responsabilitat social.

Amb l’objectiu de promocionar i destacar la importància que té introduir la Responsabilitat Social en la gestió de les empreses, entitats i administracions públiques, s’organitza de nou aquest esdeveniment, que comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Bancària ‘la Caixa’.

Alguns dels temes més destacats que es debatran al llarg d’aquests dies són les potencialitats del Blockchain en l’RSC, el turisme sostenible, l’economia circular, els programes de foment de l’RSC per a empreses, les bones pràctiques en acció social, l’RSC en el sector salut, la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el foment de l’economia social i solidària i el vincle entre el territori i l’RSC.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article