S'obren les inscripcions de la II Jornada ‘Social Lab: comunicar per transformar’

L'esdeveniment organitzat per Social.cat té per objectiu que el tercer sector pugui professionalitzar la seva tasca de difusió

Comptarà amb agents del sector social i de periodistes, així com altres professionals que impartiran tallers formatius


Després de l'èxit de la primera edició 'Social Lab: Comunicar per existir' i recollint les peticions del sector, el mitjà digital Social.cat impulsa la segona edició de Social Lab, que tindrà com a eix temàtic ‘Comunicar per transformar’.

Social Lab: Comunicar per transformar serà un espai de trobada en què els professionals de les entitats socials, directors de comunicació de l'administració, experts, estudiants, acadèmics i mitjans podran ajudar a millorar les estratègies i els recursos de les entitats socials a l'hora de comunicar la seva tasca a la ciutadania i, enfortir, així, la xarxa del Tercer Sector a Catalunya.

El format de Social Lab innova també en la presentació dels continguts. Es fomentaran les converses i els tallers, i la jornada s'obrirà al diàleg multidisciplinar entre entitats i mitjans de comunicació i a la participació activa en l'esdeveniment.

Ja hem obert les inscripcions per a l'esdeveniment que és de caire gratuït però amb aforament limitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article